Videolla näkyy, kuinka palkkamurhaaja yrittää tappaa urheilulegendan naurettavan pienestä summasta – Sai pahasti turpaansa, kuusi miestä vangittu

© Kuva: Getty Images
Atletico Madrid vs Juventus! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Entistä baseball-tähteä David Ortizia ammuttiin sunnuntaina Dominikaanisessa tasavallassa.

Tapahtumapaikkana oli Dial Bar and Lounge –baari Santo Domingon kaupungissa. Viranomaisten mukaan miespuolinen ampuja oli noussut moottoripyörän selästä ja ampunut Ortizia lähietäisyydeltä. Luoti oli mennyt Ortizin vatsan läpi. Hänet on leikattu ja hän on vakaassa tilassa. Väkijoukko otti epäillyn kiinni ja pahoinpiteli hänet.

Ortizin kerrotaan olleen palkkamurhan kohteena. Miehen ampumisesta tarjottiin vaivaista 7800 dollarin summaa. Veritekoon sekaantumisesta epäillään kuutta miestä, jotka on pidätetty. Epäilty ampuja on yksi heistä. Poliisi on korjannut talteen myös hänen käyttämänsä käsiaseen.

Atletico Madrid vs Juventus! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!