© Kuva: Getty Images

ATP Wimbledon: klassikko jo välierässä

Petsipappa –

ATP Wimbledon
Rafael Nadal – Roger Federer
Perjantai 12.07. klo 15:00

Lapsuudessani Wimbledon oli SE tennisturnaus, jota Yleisradio lähetti suorina lähetyksinä. Tärkeimpiä muistikuvia: selostaja Juha Jokinen naureskeli makeasti tennistähtien ja tuomareitten hienovaraiselle huumorille, Björn Borg voitti aina, John McEnroe raivosi ja kiukutteli tuomareille sekä finaalin jälkeen joku kuninkaallisesta perheestä kätteli ja jutteli lämpimästi pallopojille. Edelleen Wimbledon on minulle mieluisin Grand Slam -turnaus.

Perjantaina pelataan Wimbledonin miesten turnauksen välierät ja suurin mielenkiinto kohdistuu Rafael Nadalin ja Roger Federerin klassikkokamppailuun. Molemmat pelaajat ovat olleet huipulla pienen ikuisuuden ja ovat kohdanneet toisensa tourilla kymmeniä kertoja. Molemmat pelaavat edelleen aivan huikeaa tennistä. Jos koskaan haluat katsoa edes yhden tennismatsin, tämä on se ottelu.

Federer oli alussa hieman ihmeissään puolivälierässä Kei Nishikoria vastaan. Toisessa erässä sveitsiläinen nosti tempoa ja vei erän peräti 6-1. Federer ei ole aivan koko aikaa vakuuttanut tässä turnauksessa, mutta parhaimmillaan hän on ollut murhan hyvä – ja on hienoa nähdä, että vielä tässä iässäkin ruoho vaikuttaa sveitsiläiselle parhaalta alustalta. Federer saa ruoholla syötöistään maksimaalisen edun ja tämä on iso asia ketä vain pelaajaa vastaan.

Nadal on pelannut lähes virheettömän turnauksen, mutta ruoholla en osaa välttämättä pitää Mallorcan miestä suosikkina Federeriä vastaan. Ranskassa tänä vuonna Nadal katkaisi vuosien tappioputken Federeriä vastaan. Vuonna 2008 miehet kävivät eeppisen ottelun Wimbledonissa. Silloin Nadal oli vahvempi, mutta nyt on todella tasaista.

Vetosuositus

Vetomarkkinoilla Nadal on suosikkina ja tähän pitää iskeä. En kerta kaikkiaan osaa pitää Rogeria altavastaajana tässä, joten vetosuositukseni on Roger Federer voittaa ottelun kertoimella 2,20. Hyvä kerroin tapahtumasta, joka periaatteessa muistuttaa kolikonheittoa.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi tapahtumaan Rafael Nadal – Roger Federer ja kohteeseen veto ”Roger Federer voittaa ottelun”. Jos Federer voittaa ottelun, saat 220 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Nadal voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.