Caster Semenyaa ei nähdä Dohan MM-radoilla

© Kuva: Getty Images

Caster Semenya ei osaliistu Dohan MM-kisoihin. Hallitseva 800 metrin maailmanmestari ei kilpaile, koska IAAF:n päätöksen mukaan poikkeuksellisen paljon testosteronia tuottavien naisjuoksijoiden pitää laskea testosteronitasoaan lääkkein saadakseen kilpailla tietyillä matkoilla. Semenya kuuluu näihin urheilijoihin.

Eteläafrikkailainen kuitenkin kertoi taistelevansa vielä määräyksiä vastaan tulevaisuudessa. Hänen uusi valitus on vireillä Sveitsin korkeimmassa oikeudessa, mutta prosessi on vielä kesken.

–  Olen erittäin pettynyt, etten saa puolustaa kovalla työllä saavuttamaani titteliä. Tämä ei kuitenkaan pysäytä taisteluani kaikkien naisurheilijoiden ihmisoikeuksien puolesta, Semenya sanoi uutistoimisto AFP:n mukaan.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.