Iivo Niskanen oli lähellä todellista jättipottia Suur-Hollola-ajossa – Lopun hylkäys koitui kuitenkin kohtaloksi

© Kuva: Getty Images
La Ligassa Betis isännöi Mallorcaa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Suur-Hollola-ajossa saatiin upea lopputaistelu Lahden Jokimaalla. Kilpailun ennakkosuosikki Hachiko de Veluwe ja viime vuoden voittaja Ranch Kelly kävivät kärjessä rinnakkain kiivasta taistoa voitosta.

Kilpailun dramaattisin tappio nähtiin, kun Iivo Niskasen omistama Cameron Evon laukkasi suoran puolivälissä, juuri kun se oli parhaalla kirivauhdillaan pääsemässä ohi kärkikaksikosta. Näin hevonen hylättiin ja Suur-Hollola-ajon ykköspalkinto eli 120 000 euroa meni sivu suun huippuhiihtäjältä.

Suurvoittoon paineli lopulta Hachiko de Veluwe, joka teki historiaa voittamalla kisan pienimmällä starttimäärällä kautta aikojen uransa 11. startissa.

La Ligassa Betis isännöi Mallorcaa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!