KaDy teki sopimuksen maaliahneen paluumuuttajan kanssa

© Kuva: Getty Images
Suomen Cupissa Turun derby! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Kaudella 2017-2018 Suomen-mestaruuden Kampuksen Dynamossa voittanut ja Suomen Futsal-maajoukkueestakin aiempien KaDy-kausien ajalta tuttu Markus Rautiainen palaa takaisin jyväskyläläiseen Kampuksen Dynamoon. Rautiainen pelasi edellisen kauden JoSePassa, joka liiganousijana sijoittui hienosti 7. sijalle. Hän pelasi isossa roolissa saaden paljon vastuuta ja peliminuutteja. Rautiainen nakuttikin eniten tehopisteitä joukkueessa, joista 20 maalia ja 14 syöttöpistettä. Pudotuspeleihin edennyt JoSePa kaatoi kauden aikana liigan kestomenestyjiäkin, joille Rautiaisen tähdittämä ykköskenttä oli erityinen piikki lihassa.

– Olen iloinen, että Markus palaa KaDyyn pelaamaan kanssamme. Hänellä on poikkeukselliset valmiudet huippupelaajaksi. Kovan työnteon kautta uskon tästä kaudesta tulevan hänen uransa paras, kommentoi päävalmentaja Vasko Vujovic tiedotteessa.

Suomen Cupissa Turun derby! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!