Korhosen tavoite elossa The Openissa

© Kuva: Getty Images
Perjantaiyönä NY Rangers - Montreal! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!

Mikko Korhonen asetti itselleen tavoitteeksi jatkopaikan uransa kolmannessa major-kilpailussa, Pohjois-Irlannissa Royal Portrushin kentällä pelattavassa The Openissa.

Jatkopaikan kohtalo ratkeaa perjantaina, mutta tilanne näyttää ensimmäisen kierroksen jälkeen suhteellisen hyvältä Korhosen kirjattua ensimmäisenä pelipäivänä tuloksen 72 (+1). Tulos syntyi kolmen birdien, kahden bogin ja yhden tuplabogin myötä. Tuplan Korhonen teki reiällä 11, joka oli torstaina kentän toiseksi vaikein väylä.

– Päivä ja kenttä oli tiukka testi. Hyvin sinnittelin mukana, vaikka en lyönyt kovin hyvin etenkään alussa, Mikko Korhonen kertoi tiedotteessaan.

Tasaisessa kilpailussa jokaisen lyönnin arvo on suuri. Korhonen paranteli tilannettaan huomattavasti pitämällä jalan kaasulla kalkkiviivalle asti ja päättämällä kierroksensa birdieen runsaslukuisin yleisön edessä.

Avauspelissään suomalainen onnistui torstaina suhteellisen hyvin. Hän löi avauksistaan väylälle lähes kaksi kolmesta, joka on hieman keskiarvoa parempi lukema. Lähestymislyönneissä Korhonen ei kuitenkaan ollut terävimmillään, sillä lähestymiset päätyivät griinille vain 55% tarkkuudella. Viheriöllä Korhonen oli terävä.

– Avauksiin pitää saada lisää terävyyttä varsinkin vastatuuleen lyötäessä ja lähestymisiä pitää pystyä lyömään lyhyillä raudoilla lähemmäksi reikää. Ei kai siinä muuta, vähän pitää rentouttaa vielä tekemistä huomenna.

Korhonen lähtee perjantaina kentälle vasta kello 15.48 Suomen aikaa. Viimeistään tällöin kannattaa olla Viasatin ja Viaplayn ääressä kotikatsomoissa. Nämä kanavat välittävät Korhosen toisen kierroksen, joka ratkaisee, pelaako Suomen ykköstykki vielä viikonlopun kierroksilla.

Perjantaiyönä NY Rangers - Montreal! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!