LASB kiinnitti riveihinsä latvialaisen talentin

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Salibandyliigassa pelaava LASB on tehnyt pelaajasopimuksen latvialaisen Jānis Ragovskisin (s. 2000) kanssa. Hän kuuluu maansa lupaavimpiin pelaajiin edustettuaan muun muassa maataan kahdesti nuorten MM-kisoissa. Kokemusta on kertynyt myös miesten maajoukkueesta nuoresta iästä huolimatta.

– Jānis oli Lahdessa viikon verran treenaamassa kesäkuun puolivälissä ja teki hyvän vaikutuksen taidoillaan. Hän on pallollisena todella itsevarma sekä pelaa erittäin rohkeasti ja luovasti myös paineen alla. Lähtökohtaisesti Jānis pelaa puolustajana, mutta tarvittaessa myös sentterin rooli onnistuu. Odotan hänen ottavan suuren roolin salibandyliigassa ensi kaudella, pohtii päävalmentaja Ilja Pantzar tiedotteessa.

Tiedotteessa kerrotaan, että pelaajasta oli kiinnostunut myös moni muu liigaseura sekä Suomessa että Ruotsissa. Ragovskisin valinnaksi tuli kuitenkin LASB, koska valmentajat olivat niin kiinnostuneita hänestä.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS