LASB kiinnitti riveihinsä latvialaisen talentin

© Kuva: Juha Tamminen
FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Salibandyliigassa pelaava LASB on tehnyt pelaajasopimuksen latvialaisen Jānis Ragovskisin (s. 2000) kanssa. Hän kuuluu maansa lupaavimpiin pelaajiin edustettuaan muun muassa maataan kahdesti nuorten MM-kisoissa. Kokemusta on kertynyt myös miesten maajoukkueesta nuoresta iästä huolimatta.

– Jānis oli Lahdessa viikon verran treenaamassa kesäkuun puolivälissä ja teki hyvän vaikutuksen taidoillaan. Hän on pallollisena todella itsevarma sekä pelaa erittäin rohkeasti ja luovasti myös paineen alla. Lähtökohtaisesti Jānis pelaa puolustajana, mutta tarvittaessa myös sentterin rooli onnistuu. Odotan hänen ottavan suuren roolin salibandyliigassa ensi kaudella, pohtii päävalmentaja Ilja Pantzar tiedotteessa.

Tiedotteessa kerrotaan, että pelaajasta oli kiinnostunut myös moni muu liigaseura sekä Suomessa että Ruotsissa. Ragovskisin valinnaksi tuli kuitenkin LASB, koska valmentajat olivat niin kiinnostuneita hänestä.

» Seuraa maailman huippusalibandya Ruudusta. Jopa 120 ottelua kaudessa!

FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!