© Kuva: Getty Images

Opi baseballin salat ja MLB-vedot Petsipapan kanssa, osa V

Tässä juttusarjassa tutustutaan baseballiin ja MLB:hen. Kirjoittaja itse on baseballin suhteen täysi märkäkorva. Juttusarjan jokaisessa osassa on myös vetovihje aluksi kotoisesta pesäpallostamme ja jatkossa MLB:stä.

Petsipappa –

Toinen MLB-veto: Osuman jälkeen on poutasää

MLB
Toronto Blue Jays – Tampa Bay Rays
Lauantai 27.07 klo 02:07

Maanantaina julkaistu ensimmäinen MLB-tipsi oli voitollinen, sillä Cleveland kairasi selkeän voiton Torontosta. Toronto on mukana myös tämänpäiväisessä tipsissä – tällä kertaa Tampa Bay Raysia vastaan. Ensimmäisestä osumasta tuli lievä itseluottamuksen buusti, mutta takki auki ei lähdetä vetomarkkinoille tänäänkään.

Kuten edellisellä kerralla mainitsin, Toronton kausi on motivaatioiden suhteen taputeltu – joukkue pelaa vain kunniasta. Edelliseen tipsimatsiin verrattuna Toronton startteri vaihtuu: Jacob Waguespack toimii tällä kertaa syöttäjänä. Waguespack ei ole kovin häävi syöttäjä – loukkaantumisestaan toipuva Ryan Borucki on täydessä iskussa selkeästi tasokkaampi kaveri.

Tampa Baylla starttaava Diego Castillo ei ole myöskään mikään syöttölautasten Rubinstein, mutta hänen myötään joukkueella on Torontoon nähden syöttäjäetu. Myös motivaatiotekijät puhuvat selkeästi Tampan puolesta. Lisäksi keskinäisten otteluiden historiadata puhuu todella isosti Tampan edusta. Kaiken kaikkiaan Tampa on otteluun solidi suosikki ja usein osuvana petsinä vieläpä maistuva sellainen.

Vetosuositus

Eli tälläkin kertaa läimitään Torontoa vastaan: vetosuositus on Tampa Bay Rays voittaa ottelun kertoimella 1,68. Toivotaan, että saadaan tipseissä toinen osuma ja herätään sen myötä lauantaiaamuun hymyssä suin.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi tapahtumaan Toronto – Tampa Bay ja kohteeseen veto ”Tampa Bay voittaa ottelun”. Jos Tampa Bay voittaa ottelun, saat 168 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Toronto voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.