Talouslehti Forbes on listannut amerikkalaisen jalkapallon NFL-seura Dallas Cowboysin maailman arvokkaimmaksi urheiluseuraksi neljäntenä vuonna perättäin.

”Amerikan joukkueen” lempinimeä kantava Dallas Cowboys on viimeksi voittanut Super Bowlin vuonna 1995, mutta taloudellisella puolella seura porskuttaa kirkkaassa kärjessä. Forbesin viiden miljardin dollarin arvoiseksi arvioima seura on ollut koko NFL-liigan arvokkain seura 13 vuotta perätysten.

Maailman toiseksi arvokkain urheiluseura löytyy sekin Yhdysvalloista. Baseballseura New York Yankees on Forbesin mukaan 4,6 miljardin dollarin arvoinen. Seuraavina tulevat Espanjan jalkapallojättiläiset Real Madrid (4,2 miljardia dollaria) ja Barcelona (4 miljardia dollaria).

NFL:n dominanssi on erittäin vahva, sillä 50 maailman arvokkaimman urheiluseuran joukossa on 26 NFL-joukkuetta.

Katso koko listaus Forbesin sivuilta

Lähteet: Forbes, NBC.