Maajoukkuelegenda Mikko Oivanen pelaa tulevalla kaudella VaLePassa. Seura tiedotti 33-vuotiaan hakkurin sopimuksesta verkkosivuillaan maanantaina.

Seuran suunnitelmana oli keväällä, että Aaro Nikula kehittyy kesän aikana maajoukkuekokemuksen myötä joukkueen ykköshakkuriksi. Paha loukkaantuminen alkukesän maajoukkueharjoituksissa sotki suunnitelmat. Toipuminen pelikuntoon vie pitkän ajan ja toisaalta erityisesti Mestarien liigan tärkeät pelit käynnistyvät nopeasti. VaLePassa tuli tarve toiselle hakkurille.

Oivasella oli tarjouksia pöydällä myös ulkomailta, mutta VaLePa oli hänelle mieluisa vaihtoehto.

– VaLePan runko pysynyt hyvin kasassa. Joukkueessa on kovat yp:t, nyt kun saatiin Kunukin taas kuntoon. Liberon paikalle tuli hyvä pelimies. Aina olen tykännyt Mutkasta siinä hommassa. Uudesta keskarista ei ole tietoa, mutta muuten kaikki näyttäis hyvälle. Hyvä vastaanottoporukka ja liigan paras passari niin odottelen, että pääsee tekemään hommia VaLePaan, Oivanen pohti tiedotteessa.