Jyväskylässä historiallinen pelaajasiirto futsalissa

© Kuva: Getty Images
Suomen Cupissa Turun derby! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Futsalin UEFA:n Mestarien Liigaan valmistautuva hallitseva Suomen mestari Kampuksen Dynamo on tehnyt kiinnittänyt riveihinsä naapuriseura Liikunnan Riemusta siirtyvän Teemu Lukkarin.

Jyväskylän “derbyt” Futsal-Liigassa KaDyn ja Riemun välillä kasvoivat vuosina 2013–18 suureen maineeseen paitsi lajipiireissä myös valtakunnallisessa mediassa Monitoimitalon lehterien pullistellessa seurojen kannattajista ja kiinnostuneesta yleisöstä.

Pelaajaliikennettä kaupungin seurojen miesten edustusjoukkueiden välillä ei ole koskaan ennen nähty, joten käsillä on lajihistorian ensimmäinen KaDyn ja Riemun välinen pelaajasiirto – Jyväskylän futsalhistoriassa merkittävä tapaus.

Sekä KaDyn että Riemun suurilukuiset kannattajat muistavat Lukkarin erityisesti syksyn 2015 derbystä, jonka hänen 5–6-voittomaalinsa sinetöi Riemun yllätysvoiton viimeisellä sekunnilla. 27-vuotias Lukkari on tyytyväinen siirtoon eikä jännitä suuremmin “petturiksi” leimautumista.

– Tulin KaDyyn koska seurassa tehdään asioita tosissaan ja tavoitteellisesti. Ensimmäiset viikot ovat osoittaneet että asia on juurikin näin. Tämän takia olen nauttinut harjoittelusta paljon.

– Ei ole erityispaineita vaikka olenkin ensimmäinen pelaaja, joka siirtyy Riemusta KaDyyn. Otan rauhallisesti vastaan sen reaktion mikä Riemu-leiristä tulee, Lukkari naurahtaa.

KaDyssa kolmatta vuottaan aloittava montenegrolainen päävalmentaja Vasko Vujović on mielissään uudesta tulokkaasta:

– Teemu Lukkari on erittäin älykäs pelaaja, joka omaksuu ja soveltaa uutta taktista tietoa uskomattoman nopeasti. Hänestä tulee joukkueelle iso vahvistus; hänellä on valmiudet kasvaa yhdeksi alkavan kauden suurimmista yllättäjistä.

Lähde: Tiedote

Suomen Cupissa Turun derby! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!