KaDy hävisi murskalukemin Mestarien Liigassa

© Kuva: Getty Images

Kampuksen Dynamo kärsi murskatappion UEFA:n futsalin Mestarien Liigan toisessa ottelussaan. Ranskan mestari Élite Futsal Toulon oli Tallinnan Preliminary Roundin A-lohkossa odotetun kova vastus ja latoi tulostaululle lukemat 8–2 (3–1).

Aivan koko totuutta numerot eivät kerro, sillä KaDylla oli pitkään hyvä ylivoimapyöritys ja takaa-ajo 4–2-tilanteessa, mutta parhaat laukaukset kilpistyivät Toulonin tolppiin. Ranskalaiset kaunistelivat loppuminuuteilla lukemia tekemällä neljä maalia KaDyn tyhjään maaliin.

– Yksilötaito oli Toulonilla todella korkealla; huomaa kyllä, että kyseessä oli kovan luokan ammattilaisjoukkue, joka rokotti syötönkatkoista, riistoista ja meidän virheistämme, KaDyn apuvalmentaja Jesse Kalliokoski kommentoi ottelua.

Kolmen lohkon ottelun jälkeen sarjatilanne on sellainen, että Toulonilla on 4 pistettä, KaDylla 3, isäntä Viimsillä 1 ja KF Tiranalla 0. Viimsi ja Tirana pelaavat torstai-iltana. Mikäli Toulon voittaa lauantain alkuillan ottelussa lohkon heikoimmalta vaikuttaneen joukkueen Tiranan, jää KaDylle pelattavaa lauantain myöhäisiltaan enää kunniasta ja ranking-pisteistä.

Jos Toulon puolestaan kompastuu albaaneihin lauantaina, etenisi KaDy lauantaina voitolla lohkon voittajaksi. Vain lohkovoittaja etenee jatkoon Main Roundille.

Lähde: KaDyn tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.