Viime kevään playoffeissa ihastuttanut portugalilaisvahvistus David Devignaud Parente, 32, jatkaa Kampuksen Dynamon riveissä ainakin loppukesän ja alkusyksyn. Parente vahvistaa jyväskyläläisiä UEFA:n Mestarien Liigan 1. kierroksella (Preliminary Round) Tallinnan-turnauksessa; sopimuksen jatkoa punnitaan turnauksen jälkeen tilanteen mukaan.

Parente tuli vahvistamaan punamustia kevättalvella 2019 siirtoikkunan sulkeutuessa; hän pelasi KaDy-paidassa runkosarjan viimeisen ottelun ja kaikki 10 playoff-ottelua, joissa hän oli 10 maalillaan joukkueen ja koko pudotuspelien paras maalintekijä.

Parente muistetaan erityisesti kauden päättäneestä viimeisestä maalistaan, jolla hän sinetöi KaDyn 5–1-voiton Leijona Futsalista ja Suomen mestaruuden jyväskyläläisille suoraan voitoin 3–0. Portugalilainen laukoi pallon kulmapotkuluupista kaukaa voimalla vasempaan takayläkulmaan.

Mestarien Liigan karsintakierroksen (Preliminary Round) KaDy pelaa Tallinnassa 28.–31. elokuuta. Sitä ennen portugalilaiskolossi nähdään Monnarilla tämän viikonlopun harjoitusotteluissa sekä perjantaina 23.8. Supercupin finaalissa Akaata (Leijonaa) vastaan.
Päävalmentaja Vasko Vujović on tyytyväinen portugalilaisen jatkosopimukseen eikä säästele ylisanojaan:

– Olen tuntenut Davidin jo kauan; hän on erinomainen valinta joukkueeseemme. Hän on pelannut futsalia korkealla tasolla; hänellä on luovuutta ja kokemusta. David on suuri pelaaja ja ihminen, valmentaja kehuu tiedotteessa.

Lähde: Tiedote