Hallitsevan futsalin Suomen mestarin KaDyn rosteri vahvistuu entisestään, kun kemiläislähtöinen Henri Louste pukee Dynamon punamustat värit ylleen. 26-vuotiaaksi erittäin kokenut Louste on pelannut Futsal-Liigaa kolme kautta FC Kemissä ja kaksi kautta FT Kemi-Torniossa. Aiemmin Lousteen päälaji oli jalkapallo, jota hän pelasi mm. PS Kemissä, korkeimmillaan Veikkausliigassa. Viime kaudella Louste pelasi FC Kemissä kahdeksan futsal-liigaottelua tehden niissä neljä maalia.

– Henri Louste on pelaaja, joka tulee loistamaan muutaman kuukauden kuluessa. Aluksi hänen on Dynamossa omaksuttava runsaasti uutta tietoa ja jäsennettävä sitä mielessään ajan kanssa. Hänen energisyytensä harjoituksissa on tehnyt vaikutuksen; hänellä on ilmiselvää potentiaalia kehittyä erinomaiseksi pelaajaksi, KaDyn päävalmentaja Vasko Vujović kehuu tiedotteessa.

Louste pelasi kaudella 2016 Veikkausliigassa viidessä ottelusssa. Ykkösen ja Kakkosen tasolla hänellä on alla kymmeniä otteluita. Jalkapallossa Lousteen pelipaikka on ollut vasen laitapuolustaja.