Keihäänheiton maailmanmestari jakoi paljon puhuvia kuvia – Heitettiin ulos hotellista: ”Mikä ihme on mennyt näin väärin urheiluhallinnossa”

© Kuva: Getty Images

Afrikan mestaruuskisoihin valmistautuneet kenialaisurheilijat heitettiin hölmistyneenä tiistaina ulos hotellistaan, koska maan urheilujärjestö ei ollut maksanut heidän majoituksiaan. Urheilujärjestön tai ministeriön edustajaa ei myöskään lupauksista huolimatta kuulunut paikalle selvittämään asiaa.

Vuonna 2015 keihäänheiton maailmanmestaruuden voittanut Julius Yego jakoi Facebookissa kuvia tilanteesta kritiikin kera.

– Joskus voimme vain raivostua rakkaan maamme edustamisesta! Tämä on tilanteemme hotellilla. Meidät on ajettu pois huoneistamme, koska hotelli ei ole saanut maksuja majoittumisestamme ja ruoistamme. Mikä ihme on mennyt näin väärin urheiluhallinnossa! Moraalinpuutetta, Yego kirjoittaa päivityksessään.