Melkoinen haaveri! UFC-legenda Ronda Rouseyn sormi lähes katkesi tv-sarjan kuvauksissa – kuva ei herkille!

© Kuva: Getty Images
La Ligassa Betis isännöi Mallorcaa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Entinen UFC:n superstara Ronda Rousey on kokenut kovia Foxin tv-sarja 9-1-1:n kuvauksissa Meksikossa. Jenkkisivusto TMZ kertoo, että ex-vapaaottelumestarin kaksi sormea jäi oven väliin hänen lämäistyään tämän voimalla kiinni.

Episodi teki Rouseyn sormille todella pahaa jälkeä ja nainen kiidätettiin ambulanssilla sairaalahoitoon. Siellä vaurioitunut sormi pistettiin kuntoon muun muassa ruuvien avulla. Sarjan kuvaukset jatkuivat hänen osaltaan kuitenkin jo seuraavana päivänä.

Kuva Rouseyn murjoutuneesta sormesta ei sovi herkille:

La Ligassa Betis isännöi Mallorcaa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!