Kaksi olympiakultaa ja maailmanmestaruutta 800 metrillä voittanut yleisurheilija David Rudisha on joutunut vakavaan onnettomuuteen.

Mies selvisi onnella ja vähäisellä vammoilla autokolaristaan bussin kanssa sunnuntaina.
Myös kaikki bussissa olleet matkustajat selvisivät kolarista naarmuitta. Rudisha päästettiin sairaalakäynnin ja röntgen-kuvauksen jälkeen jatkamaan matkaansa.

David Rudisha OLY

@rudishadavid
Thanking the Almighty God for the gift of life.Saturday night around 1030Hrs I survived a tragic road accident at Keroka on my way home to Kilgoris after a head on collision with a bus plying Kisii Nairobi Route. I am fine with no injuries! Thank you 🙏🏻 for your prayers.

- Kiitän kaikkivaltiasta Luojaa elämän lahjasta. Lauantai-iltana noin puoli yhdeltätoista selvisin traagisesta auto-onnettomuudesta Kerokassa matkallani kotiin Kilgorikseen. Törmäsin suoraan rekan keulaan Kisii-Nairobi-reitillä. Olen kunnossa enkä ole loukkaantunut. Kiitos rukouksistanne, hän kirjoitti Twitterissä.