Roger Federer laulukuoroon Cincinnatissa

© Kuva: Getty Images
FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Roger Federerin urakka päättyi Cincinnatin Masters-turnauksessa jo neljännesvälieriin. Myöhään torstai-illalla päättynyt ottelu oli reilussa tunnissa ohi, kun venäläinen Andrey Rublev voitti ottelun erin 6-3, 6-4.

21-vuotias nuorukainen on maailmanlistalla sijalla 70. Federer on puolestaan sijalla kolme, joten tulos on melkoinen yllätys US Openin alla.

– Arvostan häntä paljon. Arvostan kaikkia maailman kärkipelaajia, mutta tänään menin kentälle voittamaan. En mennyt sinne nauttimaan, vaan taistelemaan voitosta ja antamaan kaikkeni, Rublev sanoi Amazon Primelle.

FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!