Hanna-Maari Latvala juoksi Euroopan Superliigassa Bydgoszczissa 200 metrillä kauden kotimaisen kärkituloksen 23,58, joka toi myös tuhannesosien tarkastelun jälkeen saman ajan Ranskan Maroussia Parén kanssa. Kumpikin selviytyi jaetulla kahdeksannella tilalla finaaliin, jossa on yhdeksän juoksijaa. Bydgoszczin stadion on yhdeksänratainen.

Latvalan aiempi kesän paras oli 23,65, jonka hän juoksi Sveitsissä La Chaux-de-Fondsissa.

Latvala oli erässään viides hävittyään sekä kolmannen että neljännen sijan vain yhdellä sekunnin sadasosalla.

– Yksi tämän kesän parhaista, ellei paras juoksu. Harmittaa, kun yritin kurottaa lopussa, mutta en ihan pystynyt voittamaan Espanjan Sevillaa, Latvala totesi.

– Kaikkiaan tämän päivän molemmissa juoksuissa oli hyviä elementtejä. Niihin voi olla tyytyväinen, vaikka parantamisen varaa jäi.