Suomen lyhin maraton järjestetään viidettä kertaa – ”Ei ole perinteinen juoksutapahtuma”

Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Tänä vuonna viidettä kertaa toteutettava Moro Maraton järjestetään Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa lauantaina 7.9.2019. Tapahtumassa kavutaan katutasosta kierreportaita pitkin Suomen korkeimman hotellin huipulle 25. kerrokseen saakka. Moro Maratonin kaikkien aikojen ennätysaika on 1 minuutti 37 sekuntia. Tapahtuman tuotot lahjoitetaan Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenosastolle. Neljänä edellisvuotena Moro Maratonilla on kerätty yhteensä lähes 10 000 euroa lapsipotilaiden hyväksi.

Tampereen Tornihotellin huipulle on matkaa yhteensä 442 kierreportaan askelmaa, ja reitti päättyy Moro Sky Barin kattoterassille.

Moro Maratoniin voi osallistua niin yksilönä kuin ryhmässä. Ryhmäsarjaa varten kootaan 3–5 hengen tiimi. Ryhmän lopullisen tuloksen muodostavat kolme nopeinta aikaa. Osallistujat voivat haastaa itsensä juoksemalla huipulle asti tai kävelemällä portaat omaan tahtiin.

– Moro Maraton ei ole perinteinen juoksutapahtuma – osallistua voi kaikenikäiset oman kuntotasonsa mukaan. Yksilösuorittajien lisäksi paikalla on ollut ilahduttavan paljon ryhmiä, jotka ovat tulleet viettämään yhdessä mukavaa iltapäivää hyvän asian puolesta. Tänä vuonna myös lapsilla ja liikuntarajoitteisilla on mahdollisuus osallistua porrasnousuun saattajan avustuksella hotellin sisäportaissa, kertoo Solo Sokos Hotel Torni Tampereen hotellinjohtaja Mikko Kankaanpää.

Moro Maratonin ennätysaika 1 minuutti 37 sekuntia juostiin miesten sarjassa syksyllä 2016. Naisten sarjan vauhdikkain aika 2 minuuttia 14 sekuntia on puolestaan parin vuoden takaa. Tapahtumassa palkitaan kolme nopeinta naista ja miestä, ryhmäsarjan nopein sekä parhaiten tsempannut ryhmä. Palkinnot ovat majoitus- ja ravintolalahjakortteja sekä tuotepalkintoja.

Lähde: Solo Sokos Hotel Torni Tampere tiedote

Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!