Sinnikkyydellä ja puhelahjoillaan itselleen NFL-mahdollisuuden hankkinut Damon Sheehy-Guiseppi säväytti ensimmäisessä harjoitusottelussaan Cleveland Brownsin paidassa.

Brownsin 30-10-voittoon päättyneen ottelun Washington Redskinsiä vastaan loppuminuuteilla Sheehy-Guiseppi palautti lentopotkun 86 jaardia touchdowniksi.

NFL

@NFL
Four months ago, Damon Sheehy-Guiseppi was sleeping outside because he couldn't afford a hotel.

He talked his way into a contract with the @Browns and today he scored an 86-yard punt return TD!

What. A. Moment. @damon015

Sheehyn-Guiseppin tie NFL-rosteriin on ollut varsin poikkeuksellinen. Kaksi vuotta pelaamatta ollut tulokas puhui itselleen harjoitussession Miamissa väittäen tuntevansa Brownsin johtoon kuuluvan Alonzo Highsmithin. Hän väläytteli nopeuttaan 40 jaardin pikapyrähdyksessä ja sai kutsun varsinaiselle tryoutille Brownsin harjoituskeskukseen Ohiossa. Tryoutiin oli kuitenkin aikaa viikko eikä pelaajalla ollut rahaa hotelliin. Viikon ajan hän vietti yönsä ulkosalla tai 24/7-kuntosalilla. Hän sai lopulta sopimuksen Brownsin harjoituskauden joukkueeseen.

Aika näyttää, huipentuuko tuhkimotarina paikkaan NFL:ssä. Harjoituskaudella rostereissa on 90 pelaajaa, mutta varsinaisen NFL-kauden alkaessa joukkueiden maksimipelaajamäärä on 53. Alku on ainakin lupauksia herättävä.

Lähde: USA Today.