Vanhusta pahoinpidellyt Conor McGregor sopinut nyrkkeilyottelusta maanmiestään vastaan – ”Häneltä puuttuu kunnioitus”

© Kuva: Getty Images
Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

UFC:ssä upean uran luonut Conor McGregor joutui jälleen ongelmiin häkin ulkopuolella. Tällä kertaa McGregor riehui nyrkkeineen baarissa. Hän löi nyrkillään iäkästä miestä voimalla ohimoon baaritiskillä. Teko tallentui valmontakameralle.

Syy turpakäräjille oli varsin naurettava. Mies ei suostunut kohottamaan maljaa McGregorin nimikkowhiskyn kera. Tästä UFC-tähti ei pitänyt, vaan alkoi väkivaltaiseksi. Tilanne selvisi nopeasti, kun muutama mies tuli väliin ja saattoi McGregorin ulos baarista.

Tapauksesta suuttunut keskisarjan WBO-liiton mestari Luke Keeler heitti McGregorille haasteen nyrkkeilyottelusta.

32-vuotias kertoikin saaneensa soiton McGregorilta, jossa tämä oli suostunut otteluun suullisesti.

– Huutotappelun jälkeen hän suostui ottelemaan, mutta epäilen sitä. Se olisi nopein tapa saada irlantilaisten ihmisten kunnioitus takaisin, mutta kunnioitus ja tyyli ovat jotain, mitä häneltä puuttuu eikä sitä saa rahalla, Keeler kirjoitti Twitteriin.

Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!