Maanantai-illan ottelu Classic-Indians päättää miesten Salibandyliigan ensimmäisen kierroksen. Hallitseva mestari Classic on muuttunut jonkin verran viime vuodesta pelaajistonsa suhteen. Joukkueen nimekkäin hankinta on maalitykki Villa Lastikka, joka tuli Tampereelle Steelersistä.

Hän kertoo sopeutuneensa uuteen toimintaympäristöön hyvin.

– Vaikuttaa ihan joka tasolla mahtavalta organisaatiolta. Johdosta lähtien kaikki toimii. Passo (manageri Pasi Peltola) on huolehtinut siitä, että täällä annetaan mahdollisuudet menestyä. Jätkät joukkueessa ovat ottaneet hienosti vastaan. On tullut välittömästi sellainen tervetullut olo. On vain hyvää sanottavaa täällä kaikesta, Lastikka kertoo seuran verkkosivuilla.

Hyökkääjä kaipasi uutta ympäristöä, jotta voisi kehittyä entisestään pelaajana.

– Näin tämän tällä erää selkeästi parhaaksi vaihtoehdoksi jo pelkästään oman kehityksen kannalta. Täällä pystyy kehittymään edelleen. Harjoituskulttuuri ja treenit ovat sillä tasolla, että väkisinkin täällä kehittyy. Esimerkiksi tempo treeneissä on erittäin kova, eli laadukasta menoa täällä on.

Suomen paidassa maailmanmestaruuden voittanut Lastikka kertoo, millainen pelaaja hän on.

– Omasta mielestäni olen tällainen keskinkertainen ja enemmän tai vähemmän maalintekijätyyppi. Lisäksi olen sellainen, että haluan pelaajana kehittyä koko ajan. Muistaakseni Teemu Selänne sanoi joskus, että kehitys loppuu tyytyväisyyteen. Se on minusta oikein hyvin todettu.

Lastikan debyyttiottelu alkaa maanantaina klo 18.30.

Lähde: Classic