Yleisurheilun MM-kisat
Miesten 800 metriä
Lauantai 28.09 klo 17:05

Yleisurheilun MM-kisat käynnistyvät viikonloppuna Dohassa. Paitsi urheilullisesti, ovat kisat toki mielenkiintoiset myös vedonlyönnin kannalta. Sekä juoksu- että kenttälajit ovat mainioita puristelun kohteita. Kisojen aikana nostetaan muutamia kohteita framille, jotta lukijamme saisivat Dohan tapahtumista kaiken mahdollisen viihteen irti.

Otan ensimmäisenä nostona miesten 800 metrin juoksun, jonka alkuerät juostaan lauantaina. Arvokisoissa keskipitkien matkojen luonne voi olla melko lailla erilainen kuin esimerkiksi Timanttiliigassa, jossa valitettavasti käytetään jäniksiä. Tämä vie juoksuista taktiikka-aspektin pois ja vähentää yllätysten määrää. Itselleni mieluisinta on, kun juostaan vastustajia, eikä kelloa vastaan.

Vetomarkkinoilla 800 metrin suosikkina pidetään Nijel Amosia. Botswanaa edustava puolimaileri juoksi heinäkuussa Monacossa kauden kärkiajaksi 1.41,89. Itse asiassa tämä on nopein aika sitten vuoden 2012 olympialaisten. Viikkoa myöhemmin Amos keskeytti Lontoossa mutta kellotti viime kuussa alle 1.43 ajan Züricihssä.

USA:n Donavan Brazier ei osallistunut Monacon juoksuun, mutta on voittanut Amosin tänä vuonna sekä Züricihissä että aikaisemmin Roomassa. Miehen kellottama 1.42,70 on kovaa valuuttaa missä tahansa kisassa. Tässä kisassa jänis veti kierroksen reiluun 48 sekuntiin ja aivan perässä seurannut Amos meni lopussa pahasti puujaloille. Täysin toivottomista asemista kirinsä aloittanut Brazier ehti lopussa yllättävän selkeästi ohi.

Muita kovia kisailijoita kasilla ovat Kenian Ferguson Cheruiyot Rotich, Kanadan Brandon McBride ja sopivalla juoksutempolla jopa Puolan Adam Kszczot. Joka tapauksessa kertoimien valossa itseäni kiinnostaa eniten Brazierin voitto, sillä kovin selvänä suosikkina Amosia ei sovi pitää. Vetosuositus on siis Donavan Brazier voittaa kertoimella 3,50.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO