Oho! Rion olympiavoittaja jäi kiinni dopingista – Dohan MM-kisat jäävät väliin

© Kuva: Getty Images

IAAF:n etiikkaa valvova elin AIU (Athletics Integrity Unit) tiedotti tiistaina verkkosivuillaan, että Tadzikistanin Dilshod Nazarov on jäänyt kiinni Daegun MM-kisojen (2011) uusintatesteissä. Nazarovin näytteestä löytyi jälkikäteen merkkejä Oral Turinabol -nimisen anabolisen steroidin käytöstä.

Hän oli kyseissiä kisoissa kymmenes, mutta on voittanut tämän jälkeen muun muassa MM-hopeaa vuonna 2015 ja olympiakultaa vuotta myöhemmin. Käryn myötä 37-vuotiaalta Nazarovilta jää loppuviikosta alkavat Dohan MM-kisat väliin. Hän on heittänyt samaisessa paikassa kauden parhaansa 76,14.

Nazarov on toiminut jo vuosia kotimaansa yleisurheiluliiton puheenjohtajana. Hänen ennätyksensä 80,71 on vuodelta 2013.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.