ESPN on julkaissut perinteikkään ”Body Issue” -numeronsa, johon saatiin tänä vuonna mukaan peräti 21 urheilun supertähteä. Julkaisussa ylistetään urheilijan kehoa sekä todistetaan kuinka erilaisia ihmiset ovat.

Maailman ykkösgolfari Brooks Koepka teki kuvauksia varten valtavan urakan pudottaakseen painoaan. Maaliskuun aikana lihaksikkaan golfarin paino putosi 95 kilosta 84:ään.

– Ensin ihmiset sanoivat, että olin liian lihaksikas golfin pelaamiseen. Laihdutin 11 kiloa ja ihmiset sanoivat, että olin liian luiseva. Nämä kommentit ovat paskaa. Tiedän, että kenelläkään paskanpuhujalla ei ole rohkeutta tehdä tällaista, Koepka sanoo.

Mukaan on saatu muun muassa NHL-pelaaja Evander Kane, voimistelija Katelyn Ohashi, NBA-tähti Chris Paul, jalkapallon maailmanmestari Kelley O’Hara ja surfari Lakey Peterson.