Suomalainen hiihti upeasti voittooon Oberhofissa – ”Oli tosi kova startti”

© Kuva: Getty Images
Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Suomen nuoret yhdistetyn urheilijat ovat kilpailleet viikonloppuna Oberhofissa Youth Cupin parissa. Oberhofissa kilpaillaan tyttöjen ja poikien sarjoissa – kahdessa eri ikäluokassa. Suomalaiset ovat esittäneet vahvoja otteita koko viikonlopun ajan.

Perjantain kilpailuissa suomalaiset saavuttivat kaksi palkintopallisijoitusta, kun Alva Thors ja Annamaija Oinas olivat kumpikin sarjojensa kolmansia. Waltteri Karhumaa oli poikien 02/03/04-syntyneiden neljäs ja Timi Heiskanen hiihti sijalle 21.

Lauantaina sijoitukset kirkastuivat ja illan kruunasi Waltteri Karhumaan ensimmäinen sija. Karhumaa kiri rullahiihto-osuudella voittoon, startattuaan kuudennelta sijalta, puoli minuuttia kärjestä.

– Kilpailuhyppy oli samantasoista, mitä se on reissun aikana ollut. Ei ihan parasta, mutta tasaista tekemistä. Hiihto on koko viikonlopun tuntunut hyvältä pienen lepojakson päätteeksi. Kisassa oli tosi kova startti ja pystyin jatkamaan vauhdinpitoa onnistuneesti loppuun saakka, kommentoi päivän voittaja.

Alva Thors kirkasti perjantaista sijoitustaan ja oli lauantaina sarjansa toinen.

– Hyppy meni hyvin, aika samanlainen kuin eilinen kisahyppy. Lähdin kolmantena hiihtoon ja hiihto kulki hyvin. Olin johtajan peesissä, mutta sauva meni rikki 0,5 kilometrin hiihdon jälkeen. Sain onneksi uuden melkein heti ja vaikka varasauva oli hieman lyhyt, niin suoritus riitti toiseen sijaan. Olen tyytyväinen, totesi Thors.

Myös Annamaija Oinas jatkoi vahvoja otteitaan ja oli jälleen kolmas.

– Mäkiosuus meni mulla tosi hyvin, ei valittamista. Hiihtopuolella ei ehkä ollu paras päivä, muutta kokonaisuudessaan olen tosi tyytyväinen päivän suorituksiin, kommentoi Oinas.

Timi Heiskanen oli sarjassaan 17:s.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!