Suomen ottelu Turkkia vastaan ratkaisee jatkopaikan kohtalon – ”Uskon meidän mahdollisuuksiimme ”

© Kuva: Getty Images

Suomen miesten jatkopaikka EM-kisoissa ratkeaa alkulohkon viimeisessä pelissä Turkkia vastaan. Jatkopaikan varmistumista jännitettiin jo tiistaina, mutta Pohjois-Makedonia pilasi suomalaisten haaveet erinomaisella pelillä Sloveniaa vastaan.

Ljubljanan alkulohkon viimeiset ottelut ovat keskiviikkona. Ensin on lohkon kärkikamppailu Slovenia-Venäjä klo 18.30 ja Suomi kohtaa Turkin klo 21.30. TV2 ja Yle Areena näyttävät ottelun klo 21.15 alkaen.

Päävalmentajan ajatukset Turkki-pelissä

Suomen päävalmentaja Joel Banks ja koko Suomen joukkue olivat hyvin selvillä tiistai-illan tilanteesta, mutta ajatukset ja keskittyminen olivat tiukasti keskiviikon Turkki-ottelussa.

– Nyt ollaan sellaisessa vaiheessa lohkossa, että muiden joukkueiden suoritukset voivat merkittävästi vaikuttaa oman joukkueen tulokseen. Pohjois-Makedonian voitto Valko-Venäjästä antoi meille lisää mahdollisuuksia, mutta kyllä meidän ajatuksemme ovat ottelussa Turkkia vastaan, Banks sanoo.

– Meidän ajatuksemme pitää olla omassa pelissämme, jotta hyvät esitykset jatkuvat ja mennään eteenpäin.

– Turkki on hyvä joukkue, kokeneita ammattilaisia, erityisesti molemmat passarit (Selcuk Keskin ja Arslan Eksi) ja hakkurit (Metin Toy ja Adis Lagumdzija) ovat erinomaisia.

– He taistelevat varmasti täysillä ja meidän pitää olla valmiita kovaan otteluun.

– Uskon meidän mahdollisuuksiimme voittaa tämä ottelu. On hyvä, että olemme saaneet levätä yhden päivän kolmen kovan pelipäivän jälkeen.

– Turkki varmasti syöttää kovaa ja hyökkää aggressiivisesti. Heidän hyökkäystensä puolustaminen on meille tärkeää ja niin kuin aina, kyse on pitkälti syötöstä ja vastaanotosta. Tulee mielenkiintoinen ottelu, Banks toteaa.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!