Turun Palloseura ylsi viime kaudella ensi kertaa miesten Salibandyliigassa finaaleihin. Tuloksena oli hopeiset mitalit, kun Tampereen Classic otti jälleen ”omansa pois.”

TPS-kapteeni Miko Kailiala pohti kauden avaustilaisuudessa joukkueensa tämän kauden menestysmahdollisuuksia.

– Tuli aika nopeasti ja monelle aika yllätyksenäkin, että päästiin finaaliin asti kokeilemaan siipiämme. Viime vuonna oli hyvä joukkue, tänä vuonna on hyvä joukkue ja taas on hyvä mahdollisuus pärjätä, Kailiala totesi kauden avaustilaisuudessa.

– Aika monelle meidän pelaajista viime vuosi oli sellainen, että havahduttiin siihen, että tekemällä hommia yhdessä ja vapaa-ajalla, pärjääminen on mahdollista. Se kiillotti monen ajatusmaailmaa. Veikkaan, että tänä vuonna on jalkeilla vielä nälkäsempi porukka, maailmanmestari ennakoi.

TPS:n pelaajarunko koostuu pitkälti turkulaisista pelaajista.

– Se on se mikä Turun Palloseura on. Kaikki ovat ylpeitä, että saavat edustaa Turun hienointa seuraa. Olemme ylpeitä, että saamme edustaa sitä ja toivottavasti se näkyy kentälläkin joka kerta, Kailiala kertoi.

Salibandyliiga alkaa lauantaina kuuden ottelun voimin. TPS isännöi Oilersia klo 18.30 alkaen.