Vaikuttiko armeijatausta? Supertähden veljen epäillään ampuneen kolme ihmistä – ”Tämä on kaamea tragedia”

© Kuva: Getty Images

Voimistelun yhdysvaltalaisen supertähden Simone Bilesin perhettä arvistelee kova kohu, kun hänen 24-vuotias isoveljensä Tevin Biles-Thomas pidätettiin kolmesta murhasta epäiltynä.

Biles-Thomasin epäillään ampuneen kolme ihmistä viime uutenavuotena Clevelandissa. Uhreista kaksi kuoli tapahtumapaikalle, joka oli yksityisasunnossa järjestetyt uudenvuodenjuhlat. Kolmas menehtyi myöhemmin sairaalassa.

Biles-Thomas on Yhdysvaltojen armeijan palveluksessa. Hän on tietojen mukaan ainoa tapahtuneesta syytteen saanut henkilö.

Biles kirjoitti viiden päivän jälkeen pidätyksestä Twitter-viestissään. Hän kertoi eläneensä vaikeita aikoja tapauksen jälkeen.

– Sydämeni särkyy kaikkien asianosaisten puolesta, erityisesti uhrien ja heidän perheidensä puolesta. En voi tehdä mitään mikä parantaisi asianosasten kipua, mutta esitän vilpittömät surunvalittelut kaikille, joihin tämä kaamea tragedia on vaikuttanut, hän kirjoitti.

22-vuotias Biles on yksi Yhdysvaltain tunnetuimpia urheilijoita. Hän voitti vuonna 2016 Riossa neljä olympiakultaa ja tähtää nyt Tokion ensi vuoden kisoihin. Lisäksi hänellä on 14 MM-kultaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.