Yhdistetyn huippunimeltä jää alkava kausi sivuun polvivamman vuoksi

© Kuva: Juha Tamminen

Viime kaudella yhdistetyn maailmancupin kokonaiskilpailussa kuudenneksi tullut Mario Seidl joutuu jättämään alkavan kauden väliin. 26-vuotiaalla itävaltalaisella on polvivamma, joka leikattiin kuntoon viikonloppuna.

Kuntoutus kestää kuitenkin koko kauden ajan. Seidl loukkasi jalkansa viime perjantaina yhdistetyn kesä-GP:n harjoituksissa Planicassa.

– Marion polvileikkaus meni hyvin. Mario pääsee sairaalasta maanantaina, mutta vammojen takia koko tuleva kausi jää häneltä väliin, leikkauksen suorittanut lääkäri kertoi Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n verkkosivuilla.

Seidl voitti viime vuonna kaksi maailmancupin osakilpailua. Hän kuului varsinkin mäkiosuudella maailmancupin kirkkaimpiin kärkinimiin.