Yhdysvaltain joukkue juoksi Dohassa miesten 4×100 metrin finaaliin onnekkaasti heikommalla ajalla, kuin toisessa erässä karsiutunut Kanada. Finaalissa se kuitenkin vaihtoi alkueriä sujuvammin ja voitti erittäin kovatasoisen kilpailun maansa ennätyksellä 37,10. Sitä nopeammin on juossut vain Jamaikan ME-joukkue.

Maailmanmestarijoukkueessa juoksivat Christian Coleman, Justin Gatlin, Michael Rodgers ja Noah Lyles.

Britannian joukkue Adam Gemili, Zharnel Hughes, Richard Kilty ja Nethaneel Mitchell-Blake oli toinen uudella Euroopan ennätyksellä ja kautta aikain tilaston kolmanneksi parhaalla ajalla 37,36.

Abdul Hakim Sani Brown ankkuroi Japanin kolmanneksi uudella Aasian ennätyksellä ja kautta aikain tilaston neljänneksi parhaalla ajalla 37,43.

Brasilia oli viides uudella Etelä-Amerikan ennätyksellä 37,72 ja Etelä-Afrikka hävisi Brasilialle vain yhden sekunnin sadasosan. Nämä tulokset ovat kautta aikain tilaston kuudes ja seitsemäs.

Hollanti saapui maaliin kuudentena maansa ennätyksen alittavassa ajassa 37,80, joka sekin sijoittuisi maailman kautta aikain tilastossa kymmenenneksi, mutta joukkue hylättiin vaihtorikon vuoksi.