Kouvolan Pallonlyöjät hankki kaikkien aikojen lyöjäkuninkaan

© Kuva: Juha Tamminen
HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Kouvolan Pallonlyöjät on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen Jere Dahlströmin kanssa. 39-vuotias konkari on urallaan lyönyt 498 ottelussa 1352 juoksua, joista 49 on kunnareita. Dahlström pitää kyseisellä saldolla hallussaan kaikkien aikojen lyöjäkuninkaan tilastoa.

– Erittäin hyvillä fiiliksillä tulen Kouvolaan. Nämä sopimusneuvottelut ovat aina omanlaisiaan vääntöjä ja niin oli tämäkin, mutta nopeasti kuitenkin pääsimme sopimukseen. Oikein hyvillä mielin siirryn Pallonlyöjiin, Dahlström kommentoi seuran tiedotteessa.

Hän pelasi kaksi viime kautta Imatran Pallo-Veikoissa.

– Mukava lähteä pitkästä aikaa kovaan joukkueeseen taistelemaan mestaruudesta. Imatran vuodet olivat hieman erilaisia, mutta mahtavia kokemuksia nekin.

Dahlström on valittu vuoden jokeriksi kolme kertaa kausilla: 2006, 2009 ja 2010. Vuonna 2010 hän voitti Suomen mestaruuden Vimpelin Vedon paidassa.

Seura tiedotti samaan syssyyn omien kasvattien Iiro Nokkalan ja Roope Koskelaisen jatkosopimuksista. Nokkalan sopimus jatkuu syksyyn 2021 asti ja Koskelaisen sopimus kattaa ensi kauden.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!