Suomen futsalmaajoukkueen MM-karsintaturnaus Puolan Zielona Górassa alkoi tappiolla Espanjalle 4-1 (3-1) lukemin. Suomen ainokaisen iski kokenut Panu Autio. Maali syntyi ottelun neljännellä minuutilla sivurajakuviosta.

Suomen päävalmentaja Mico Martic antoi vastustajalle kunnioituksensa, mutta oli myös tyytyväinen omiensa otteisiin.

– Ottelu Espanjaa vastaan on aina futsaljuhla ja on kunnia pelata näin kovaa vastustajaa vastaan. Onnittelut Espanjalle, sillä he pelasivat erinomaisen ottelun. Mutta myös me pelasimme hyvin ja olen tyytyväinen joihinkin ottelun osa-alueisiin. Olemme osoittaneet kehityksemme ja olen luottavainen otteluun Puolaa vastaan, valmentaja totesi Palloliiton tiedotteessa.

Suomi kohtaa karsintojen toisessa ottelussaan perjantaina 25.10. turnauksen isäntämaa Puolan. Ottelu alkaa klo 21.00 Suomen aikaa ja ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä YLE Areenassa.