TPS:lle avausvoitto liigassa! – espoolaiset jatkavat edelleen täysillä pisteillä

© Kuva: Juha Tamminen
HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Salibandyliigan viime kevään hopeajoukkue TPS löysi kauden avauspisteensä vasta neljännellä kierroksella, kun nousija ÅIF taipui Sipoossa lopulta selvin lukemin 10-4. Illan toisessa mittelössä kohtasivat puhtaan pelin Oilers ja Nokian KrP, joista täysin pistein jatkaa enää ottelun maalein 9-7 voittanut Oilers.

TPS Sipoossa rakentamaa 4–2-johtoa uhkasi toisessa erässä Tino Salmisen punainen kortti, mutta ÅIF onnistui rankaisemaan viiden minuutin ylivoiman aikana vain Tuomas Liukolammen maalilla, ja päälle vielä Tatu Kanervisto iski turkulaisille alivoimalla. Atte Huovinen nosti ÅIF:n vielä maalin päähän päätöserän avausvaihdossa, mutta sitten meni TPS viidellä perättäisellä osumalla menojaan avausvoittoonsa. TPS:n Eero Jalo ja Tatu Kanervisto merkkauttivat tehot 2+1 ja Nikolas Laaksonen 1+2.

Espoossa Oilers ja KrP ottivat yleisön heti ensi erässä ilakoimalla sen tasalukemiin 3-3, mutta toisessa Oilers karkasi. KrP:n Mikko Laakson saatua erän alussa punaisen kortin törmäyksestä Oilers-vahti Joonas Kaltiaiseen rankaisi Justus Kainulainen kahdesti ylivoimalla, kun vieraille vielä vihellettiin samaan syssyyn kaksi kaksiminuuttista. Nokian maalivahti Jesse Kanerva piti torjunnoillaan joukkuettaan pystyssä, mutta kohta KrP:n tultua täysilukuiseksi tupelehti Morics Krumins pallon oman maalin eteen ja Santeri Lindfors kiitti 6–3-maalilla. KrP:n viimeiset kolme osumaa syntyivät lopussa ilman maalivahtia puristaen, ja oma tyhjä verkko heilahti kerran.

Oilersin Rasmus Kainulainen sekä Nokian Joona Rantala iskivät kaksi maalia ja kaksi maalisyöttöä mieheen, lisäksi osui Nokian Joonatan Kovanen kolmesti.

Kun joukkueet ovat pelanneet kahdesta neljään ottelua, komeilevat kärjessä kaikki kolme otteluaan voittaneet Classic ja Oilers. Hännillä ovat Tiikerit sekä Welhotkin napanneet yhden pisteen kumpikin.

Salibandyliiga jatkuu lauantaina Oulussa kiusaamisen vastaisella tapahtumaottelulla OLS–Tiikerit.

Lähde: Salibandyliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!