Edellisessä käsipallon VELUX EHF Champions Leaguen ottelussaan komean voiton Sporting CP:sta ottanut Riihimäen Cocks joutui taipumaan pyhäinpäivänä pelatussa vierasottelussa Portugalissa Sportingille maalein 29-38.

Tasaisen alun jälkeen Sporting otti otteen pelistä haltuunsa. Cocks roikkui tuntumassa avausjakson puoliväliin saakka, mutta sen jälkeen isännät takoivat kahdeksan maalin eron ja Sportingille kirjattiin avausjaksolla peräti 23 tehtyä maalia.

Toinen jakso oli huomattavasti tasaisempi. Cocks yritti päästä peliin vielä mukaan, mutta ero pysytteli samoissa lukemissa kuin tauolla. Sporting otti pisteet lopulta varmasti.

– Kovaa ottelua odotettiin ja sellainen siitä myös tuli. Valitettavasti huono avausjakso vei meiltä mahdollisuudet parempaan tulokseen tänään, Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas sanoi.

– Pojat pistivät kaiken peliin toisella jaksolla kääntääkseen pelin, mutta se ei nyt riittänyt haluttuun tulokseen.

Selittelemistä ei Savukynasin mukaan kuitenkaan missään nimessä jäänyt.

– Tänään kentällä olleista joukkueista parempi voitti täysin ansaitusti.

Cocks jatkaa Mestarien liigaa viikon kuluttua lauantaina Ruotsissa IK Sävehofin vieraana.

Mestarien liigaa, Lissabon:
Sporting CP – Cocks 38-29 (23-15)

Cocksin maalintekijät: Teemu Tamminen 11, Yury Lukyanchuk 6, Nils Kreicbergs 3, Vitalie Nenita 3, Yury Semenov 2, Aleksandar Gugleta 1, Nico Rönnberg 1, Roni Syrjälä 1, Vitalii Shitsko 1

2 min ulosajot ja sulkemiset: Sporting 4 x 2 min., Cocks 5 x 2 min.

Lähde: Cocksin tiedote