Hieno uutinen! Anthony Joshuan ja Andy Ruizin uusintaottelu yksinoikeudella Viaplayssa – ”Supertähtien kamppailua tullaan seuraamaan kaikkialla maailmassa”

© Kuva: Getty Images

Nordic Entertainment Group (NENT Group), Pohjoismaiden johtava viihdepalveluiden tarjoaja, on hankkinut Pohjoismaiset mediaoikeudet Anthony Joshuan ja Andy Ruizin väliseen raskaansarjan maailmanmestaruusotteluun. 7. joulukuuta järjestettävässä ottelussa on jaossa peräti 4 mestaruusvyötä. Tämä on ensimmäinen kerta kun Joshua kohtaa Ruizin kehässä viime kesän yllätyshäviön jälkeen. Ilta on katsottavissa Viaplayssa PPV-otteluna.

Nyrkkeilymaailma kohtasi kaikkien aikojen yllätyksen viime kesänä kun Andy ‘The Destroyer’ Ruiz (33-1; 22 KOs) pudotti siihen asti voittamattoman Anthony Joshuan (22-1; 21 KOs) Madison Square Gardenissa. Tähän asti brittiottelija Joshua oli voittanut kaikki 22 otteluaan, joista 21 tyrmäyksellä. Joshua vaati uusintaottelua heti välittömästi häviönsä jälkeen. Uusinta nähdään nyt 7. joulukuuta Saudi-Arabiassa. Clash on the Dunes -nimen saanut ottelu tulee olemaan koko nyrkkeilymaailman huomion keskipisteenä.

Joshua vs. Ruiz -ottelu on katsottavissa PPV-otteluna Viaplayssa. Suomessa ottelun hinta tulee olemaan 49,95 €.

– Andy Ruiz teki kesällä nyrkkeilyhistoriaa voittamalla Anthony Joshuan. Supertähtien uusintaottelua tullaan seuraamaan kaikkialla maailmassa, joten on upeaa että voimme tarjota tämän elämyksen Pohjoismaisiin koteihin.  NENT Group on näyttänyt kaikki aikaisemmat Joshuan tärkeimmät titteliottelut Viaplayssa, joten on vain luonnollista että olemme mukana todistamassa myös tätä tulevaa ottelua, sanoo NENT Group Finlandin vastaava tuottaja Ville Klinga.

Katso kuinka ottelussa kävi viimeksi


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!