IS: Edis Tatli sai 225 000 euron supertarjouksen Yhdysvalloista – Kieltätytyi yllättäen kuitenkin hurjasta summasta: ”Terveydelle vaarallista”

© Kuva: Getty Images
Huddersfield ja Nottingham avauspisteiden perässä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Suomalainen huippunyrkkeilijä Edis Tatli on paljastanut Ilta-Sanomien haastattelussa kieltäytyneensä 250 000 dollarin (yli 225 000 euron) ottelutarjouksesta.

32-vuotiasta pyydettiin pari viikkoa sitten yhdysvaltalaisen Devin Haneyn WBC-liiton kevytsarjan MM-otteluun hurjalla summalla. Tatli kieltäytyi kuitenkin, vaikka rahoille olisi ollut käyttöä.

- Asiaa piti oikeasti vähän miettiä. Mutta kun ajatteli vähän pidemmälle, ei siinä ollut loppupeleissä mitään järkeä, Tatli sanoi Ilta-Sanomille.

- Summa olisi ollut minulle todella merkittävä. Sellainen tekisi hyvää eläkepäiville, kun ei tämä nyrkkeilyurakaan kovin pitkä enää ole.

Syitä kieltäytymiselle on useita. Tatli on keskittynyt viime kuukausina perhe-elämään ja ottanut etäisyyttä nyrkkeilykehään. Hän ei ole harjoitellut tarpeeksi kovaa. Lisäksi myös aikaero, lyhyt valmistautumisaika ja kova painonpudotus vaikuttivat päätökseen.

- Maalaisjärkikin sanoo, että näistä lähtökohdista otteleminen olisi ollut terveydelle vaarallista.

20-vuotias Haney voitti eilen käydyssä ottelussa  Staples Centerissä Alfredo Santiagon vakuuttavan esityksen jälkeen yksimielisellä tuomiolla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Huddersfield ja Nottingham avauspisteiden perässä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!