LP Salo aloittaa lohkovaiheen Mestarien liigassa vierasottelulla Puolassa – ”Vastustaja on selkeä suosikki ja meillä vain voitettavaa”

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

LP Salon nimellä naisten lentopallon Mestarien liigassa pelaava hallitseva Suomen mestari LP Viesti avaa historiansa toisen lohkovaiheen maailman kovimmassa seurajoukkueiden kisassa keskiviikkona Puolassa. LP-Vampula puolestaan hakee jatkopaikkaa Challenge Cupin toisessa osaottelussa kotikentällään. LP Salon ottelu tulee suorana Yle Areenasta ja LP-Vampulan VeikkausTV:stä.

LP Salon ensimmäinen vastustaja lohkossa A on viime kauden Puolan liigan hopeajoukkue Budowlani Łódź. Puolalaisjoukkue on aloittanut oman liigakauden kohtalaisesti voittamalla viisi peliään seitsemästä ja on sarjassa kolmantena Rzeszowin ja Chemik Policen jälkeen. Sunnuntaina se koki liigassa tappion kärkijoukkue Rseszowille 0-3.

LP Salon päävalmentaja näkee todella paljon hyviä asioita Mestarien liigan peleissä ja avausvastustajaa mielenkiintoisena joukkueena.

– Kauden odotetuimmat pelit alkavat ja päästään pelaamaan maailman huippupelaajia vastaan. Puolan joukkue on kova ja tasainen joukkue. Nostavat lähes kokonaan kahdella pelaajalla jotka ovat molemmat erinomaisia vastaanottajia. Siihen meidän pitää pystyä iskemään kovalla riskisyötöllä.

– Näissä peleissä päästään tilanteeseen johon ei Suomessa usein päästä eli vastustaja on selkeä suosikki ja meillä vain voitettavaa.

– Valmistautuminen on ollut erittäin hyvä kun tultiin jo maanantaina paikalle ja tiistaina vuorossa ovat fysiikkatreeni ja lajitreeni.

– Pidän tärkeänä myös tämän illan LKS Lodz- Stuttgart pelin seuraamista, niin pelaajat näkevät millaisella tasolla joukkueet pelaavat ja millainen huutomyrsky on huomenna odottamassa. Tämän päivän joukkueet ovat myös samaa tasoa kuin huominen vastustaja, Lemminkäinen toteaa.

LP Salo pääsee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla mahdollisesti pois lukien keskipelaaja Kayla Haneline, jonka pelikuntoon pääseminen on vielä arvoitus pelipäivän aattona.

Yle Areena näyttää ottelun suorana lähetyksenä, kuten kaikki LP Salon Mestarien liigan ottelut. Lähetys käynnistyy kello 18.55 ja selostajana on Toni Flink.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!