Pesäkarhut teki tärkeän jatkosopimuksen

© Kuva: Juha Tamminen
Valko-Venäjällä pelataan tänä viikonloppuna! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Kokenut Milla Oksa on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Pesäkarhujen kanssa, seura tiedottaa verkkosivuillaan. Oksa kuuluu joukkueen luottopelaajiin ja hänellä on takana kymmenvuotinen ura Superpesiksessä. Viime kaudella hän pelasi ensimmäistä kertaa myös Itä-Länsi-ottelussa.

– Tottakai elämässä on muitakin tavoitteita, joita haluan pesisuran ulkopuolella saavuttaa, mutta tällä hetkellä ne kaikkein suurimmat unelmat liittyvät yhä pesäpalloon. Sen takia tahto ja halu jatkaa pelaamista ovat yhä korkealla, Oksa kertoo tiedotteessa ja lisää, että päätökseen vaikutti myös joukkue.

Myös porilaisten pelinjohtaja Sami Österlund on tyytyväinen jatkosopimukseen.

– Millan kanssa on helppo toimia ja hän on erittäin pelifiksu pesäpalloilija. Hän on myös ehdottomasti yksi Superpesiksen parhaista pesävahdeista, Österlund kehuu.

Valko-Venäjällä pelataan tänä viikonloppuna! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!