Cleveland Brownsin NFL:n pelaaja Jermaine Whitehead voi muistella viime sunnuntaita yhtenä elämänsä erikoisimmista päivistä. Maanantaina hän sai potkut.

Whiteheadin joukkue hävisi ensin lukemin 19–26 Denver Broncosille, jonka jälkeen tympääntynyt mies päätti purkaa paineita sosiaalisessa mediassa. Hän uhkasi tappaa yhden fanin. Tämän jälkeen hän lähetti seuran harjoituskeskuksen osoitteen toiselle fanille, jonka hän halusi pahoinpidellä.

Somehetki ei todellakaan jäänyt siihen, vaan tämän jälkeen mies lähetti paikallistelevision toimittajalle uhkauksen ampumisesta ja rasistisen ilmauksen kera. Miehen Twitter-tili jäädytettiin. Mies kirjoitti vielä myöhemmin Instagramissa pahoittelut peliesityksistään, mutta ei uhkauksistaan.

Vasta tiistaina potkujensa jälkeen mies pyysi anteeksi käytöstään.

– Olin äärimmäisen turhautunut siitä, miten olin pelannut ja joukkueen tappiosta. Pahoitteluni kaikille niille, joita loukkasin, hän kirjoitti Instagramissa.

Potkut eivät olleet suinkaan miehen ensimmäiset NFL:ssä. Whitehead sai viime kaudella kenkää Green Bay Packersista lyötyään New England Patriotsin pelaajaa kesken ottelun.

SN Ohio

@SN_Ohio
Browns player Jermaine Whitehead just got his twitter suspended 15 min after losing to the Broncos.

Things are going well!