Suomalainen pistesijalle Dubain MM-kisojen 100 metrillä – Odottaa 800 metriltä jopa mitalia: ”Siellä voi tapahtua mitä tahansa”

© Kuva: Getty Images
Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Henry Manni kelasi kuudenneksi parayleisurheilun MM-kisojen T34-luokan 100 metrin ratakelauksessa. Se oli Mannille kisojen toinen matka ja samalla toinen pistesija, kun 400 metriltä irtosi neljäs sija. Vähintään pistesijaa hän hakee myös päätösmatkaltaan 800 metriltä, jonka alkuerät ovat torstaina.

– 800 metrillä pitää tietysti ensin päästä finaaliin ja siellä voisi sitten olla jopa pieni mitalisauma. Se on kuitenkin vähän mysteerimatka. Tunisian Walid Ktilan takana on erittäin tasaista. Siellä voi tapahtua mitä tahansa, Manni tuumi.

Kaikki matkat viime vuosien MM-kisoissa voittanut Ktilan oli nopein myös sunnuntaina 100 metrin finaalissa ajalla 14,99. Mannin kuudes sija tuli ajalla 16,26, joka sen paremmin kuin sijoitustaan ei ollut sitä mitä Manni tavoitteli.

– Olin tilastoissa seitsemäs, joten tuo oli aika lailla tilastojen mukainen sijoitus. Se oli parempi kelaus kuin alkuerissä, muttei kuitenkaan kauden parasta tekemistä, Manni sanoi.

Manni on kauden mittaan kelannut 100 metriä 15,77. Sunnuntain finaalin jälkeen hän arvioi, että vaikka kilpailuvire oli hyvä, pientä ekstraa suoritukseensa hän jäi kaipaamaan.

– Minun vakiotasoni ei 100 metrillä ole niin korkealla, että se riittäisi parempiin sijoituksiin, Manni totesi.

Lähde: Urheiluliiton tiedote

Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!