Suomalaispelaaja sai ruotsalaiset raivon valtaan käytöksellään: Vastustaja kommentoi pelin jälkeen toimittajille: ”Se mies on likainen sika!”

© Kuva: Juha Tamminen
Serie A:n sunnuntai-illassa Bologna - AC Milan! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Riihimäen Cocks kärsi lauantaina Partillessa, Ruotsissa pelatussa VELUX EHF Champions Leaguen ottelussa kuuden maalin tappion IK Sävehofille. Ottelu päättyi 22–28-lukemiin.

Pelin jälkeen ruotsalaisjoukkueen oli saanut raivon valtaan Cocksin tähtipelaaja Teemu Tamminen. 191-senttinen ja 94-kiloinen suomalainen oli jäänyt erityisesti vastustajan mieleen.

– Hän on hyvä, mutta häntä vihaavat kaikki. Hän viittoi ja huusi meille koko ottelun ajan epäurheilijamaisesti. Mies on sika ja likainen käsipalloilija. Toisaalta oli kuitenkin hauskaa, että hän kuumeni, Sävehofin Sebastian Karlsson kommentoi Expressenille.

Seitsemästä pelatusta ottelusta neljä pistettä koonnut Cocks on lohkossaan viidennellä sijalla ja taistelee käytännössä vielä neljännestä sijasta. Cocksin seuraava Mestarien liigan ottelun pelataan ensi sunnuntaina 17.11., kun Riihimäelle saapuu vierailulle lohkon kärkijoukkue Bidasoa Irun.

Serie A:n sunnuntai-illassa Bologna - AC Milan! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!