Suomelle jo toinen voitto neljän kärkimaan EFT-turnauksessa – Huomenna vastassa Ruotsi

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Suomi nappasi toisenkin niukan voiton salibandyn neljän kärkimaan EFT-turnauksessa, kun Sveitsi taipui Tampere Areenalla maalein 3-1. Sunnuntaina Suomi saa Vantaalla vastaansa Ruotsin.

Maalipaikat olivat tänään alusta asti kortilla, ja avausmaali nähtiin vasta toisessa erässä. Toista maaotteluaan pelannut Nico Jonaeson avasi pistetilinsä Suomi-paidassa, kun hän nappasi sveitsiläispuolustajan hukkaaman pallon ja tarjoili salamana poikittain Ville Lastikalle, jonka matala laukaus upposi ohi Jonas Wittwerin. Lisää herkkua saatiin pelin puolivälissä Krister Savosen taisteltua pallon Suomelle. Valtteri Kainulainen syötti maalin edessä poikittain, ja Jami Mannisen suora jatkolaukaus mahtui kuin mahtuikin maalivahdin ja tolpan välistä sisään. Joukkuetoveri Joonas Pylsy kiirehti hakemaan pallon talteen, sillä Mannisen maali oli hänelle sadas tehopiste maajoukkueessa.

Kolmannessa erässä Sveitsi iski nopean kavennuksen muttei saanut Suomea hämmentymään. Erän kuudennella minuutilla sveitsiläisten viisikko hajosi yhden kerran liikaa, ja Ville Lastikka pommitti Joonas Pylsyn tarkasta diagonaalisyötöstä ottelun toisen maalinsa. Suomella oli eilisen Tshekki-ottelun tapaan paikat repiä eroa isommaksikin, mutta niiden tuhlailu piti numerot tiukkoina summeriin saakka. Sveitsi painoi viimeiset kaksi ja puoli minuuttia ilman maalivahtia, mutta Suomen hyvin kyykkinyt viisikko viimeisenä lukkonaan tarkan iltapäivän torjunut maalivahti Joonas Kaltiainen kesti.

Salibandya, Tampere

Miesten EFT-turnaus

Suomi–Sveitsi 3-1 (0-0, 2-0, 1-1)

1. erä: Maaliton.
2. erä: 25.05 Ville Lastikka (Nico Jonaeson) 1-0, 30.13 Jami Manninen (Valtteri Kainulainen) 2-0.
3. erä: 41.14 Tim Braillard (Christoph Camenisch) 2-1, 45.46 Lastikka (Joonas Pylsy) 3-1.

Torjunnat:
Joonas Kaltiainen Suomi 1+3+5=9,
Jonas Wittwer, Sveitsi 9+5+2=16.

Jäähyt: Suomi 0 min, Sveitsi 0 min.

Erotuomarit: Jakub Furmanek ja Vlastimil Solc, Tshekki.

Yleisöä: 1 528.

Suomen parhaana palkittiin Ville Lastikka.

Lähde: Salibandyliiton tiedote


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS