C More -suoratoistopalvelussa vietetään tällä viikolla kokonaista Black Weekiä. Uudet C More -asiakkaat voivat tilata joko C More- tai C More Total -tuotteen kahdeksi kuukaudeksi yhden hinnalla. Tarjous on käynnissä ensimmäistä kertaa C Moren historiassa.

Black Weekin vietto on alkanut C More -suoratoistopalvelussa tänään maanantaina 25.11. ja tarjoukset ovat voimassa ensi viikon maanantaihin 2.11. saakka. Kaksi kuukautta yhden hinnalla -tarjous koskee uusia asiakkaita ja tarjouksessa on mukana kaksi eri C More -tuotetta: viihdetarjonnan sisältävä C More ja koko urheilu- ja viihdetarjonnan sisältävä C More Total.

C More -tuotteeseen lukeutuu runsas kattaus kotimaisia laatusarjoja- ja elokuvia, sisältäen C More -alkuperäissarjat kuten Sunnuntailounas, Aallonmurtaja, Roba, Onnela ja Rehtori. Lisäksi katselemaan pääsee lukuisia kansainvälisiä huippusarjoja -elokuvia, lastenohjelmia ja tv-suosikkeja. C More Total -tuotteeseen kuuluu huippuviihteen lisäksi koko C Moren urheilutarjonta, johon lukeutuu muun muassa jalkapallon Mestarien liiga, Formula 1 ja MM-kiekko.

Lisätiedot C More Black Week -kampanjasivustolta.
cmore.fi/kampanja/blackweek

Lähde: C More tiedote