Promoottori paljastaa: Kahden megatähden välinen nyrkkeilyottelu on rikkonut katsojaennätykset – Enemmän seuraajia kuin Anthonyn Joshuan kuuluisassa shokkitappiossa!

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Kaliforniassa nähtiin viime lauantaina kahden supertähden kohtaaminen, kun KSI otti toistamiseen mittaa Logan Paulista Youtubettajien välisessä ottelussa.

Ottelun tuomarit näkivät kamppailun KSI:n hyväksi hajaäänin 2-1. Pisteet menivät: 56-55 Paul, 57-54 KSI ja 56-55 KSI.

Tähtipromoottori Eddie Hearn on nyt paljastanut, että ottelu rikkoi kaikki aikaisemmat katsojaennätykset Isossa-Britanniassa.

– Tämä on kaikkien aikojen eniten tilattu nyrkkeilyottelu tähän saakka tänä vuonna. Mukaan lasketaan Joshua-Ruiz Jr:n ottelu Yhdysvalloista. Uskon myös, että tämä on tilatuin ottelu kansainvälisen DAZN-palvelun kautta, Hearn kertoi.

Brittiläinen KSI Ja yhdysvaltalainen Paul ottelivat ensimmäisen kerran jo elokuussa 2018 Manchesterissa. Supersuosittu amatööriottelu päättyi tasapeliin. Sitä katsottiin maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa kertaa.

Katsojamäärien taustalla vaikuttaa varmasti miesten sosiaalisen median suosio. KSI:llä oli jo ennen ottelua yli 20 miljoonaa tilaajaa Youtubessa, 6,8 miljoonaa seuraajaa Instagramissa ja Twitteristä löytyy 5,1 miljoonaa seuraajaa. KSI on tehnyt myös musiikkia ja hänen kappaleitaan on kuunneltu yli 100 miljoonaa kertaa.

Vine-palvelun kautta julkisuuteen ponnahtaneella Paulilla oli sen sijaan Youtubessa yli 20 miljoonaa tilaajaa, Instagramissa yli 16 miljoonaa seuraajaa ja Twitterissä 5 miljoonaa.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!