Salibandyliigassa pelattiin keskiviikkona yksi ottelu, jossa TPS haki Hämeenlinnasta kauden kuudennen voittonsa kaatamalla sarjajumbo Steelersin 9-4. Maailmanmestari Mikko Hautaniemi oli neljällä maalillaan ottelun hahmo.

TPS karkasi 13 minuutissa neljän maalin johtoon, mutta Steelers kiri toisessa erässä vielä maalin päähän pikatulitettuaan turkulaisten jäähysuman jälkeen kolme osumaa 17 sekunnissa. Miko Kailialan ylivoimamaali kuitenkin kasvatti eroa vielä ennen toista taukoa, ja päätösjaksolla iski Mikko Hautaniemi illan kolmannen ja neljäntensä.

Niko Einiö oli hattutempullaan Teräsmiesten tehokkain, TPS:stä kokosivat ykkösviisikon Miko Kailiala ja Tino Salminen maalin ja kaksi syöttöpistettä mieheen.

Torstaina Salibandyliigaa pelataan Kuopiossa, jossa iskevät yhteen Welhot ja Nokian KrP.

Lähde: Salibandyliiton tiedote