Pidetty suomalainen tennisselostaja Jari Hedman päätti upean 30 vuotta kestäneen selostusuransa sunnuntaina ATP-lopputurnauksen finaaliin. Hän selosti C Morelle Stefanos Tsitsipasin ja Dominic Thiemin kohtaamisen. Näillä näkymin kyseinen ottelu jäi ”Vamos!” -huudostaan muistetun selostajan viimeiseksi.

Yhteensä Hedman selosti noin 10 000 tennisottelua.

Hän kertoi Huomenta Suomi -ohjelmalle maanantaiaamuna, että jatkaa edelleen lajin parissa oman tenniskoulunsa merkeissä. Hedman antoi myös perintönä omat vinkkinsä tulevaisuuden selostajille ja tennisäänille.

– Mielettömän hieno ammatti. Olkaa innostuneita. Tehkää teidän kotitehtävät huolella ja valmistautukaa huolella. Perehtykää siihen lajiin. Hyvän selostajan pitää pystyä antamaan katsojalle jotain, mitä hän ei itse sieltä näe, Anssi Kukkosta aikoinaan fanittanut Hedman summasi ohjelmalle.