FC Cosmoksen ja Viimsi FC Smsrahan välinen ottelu sai Viron pääsarjassa ikävän käänteen, kun parketilla nähtiin aggressiivinen välikohtaus.

Kaikki sai alkunsa, kun Viimsin hyökkääjä osui Cosmoksen maalivahtia jalallaan pallontavoittelutilanteessa. Tilanteesta syntyi torikokous, jossa pelaajat tuuppivat toisiaan.

Cosmoksen valmentaja Sergei Svetlov ei tilannetta kauaa katsellut, vaan viittoili vaihtomiehille käskevästi, että heidän pitää mennä mukaan. Tämän jälkeen saman tien yksi pelaajista juoksi vauhdilla tapahtumien keskiöön ja otti yhden vastustajista niskalenkkiin. Tämä toimi lopullisena räjähdyksenä, jonka myötä kasassa oli pian parinkymmenen pelaajan härdelli.

Heistä yhteensä seitsemän pelaajaa sai lopulta varoituksen ja yksi punaisen, kun tilanne rauhoittui, Delfi Sportin tietojen mukaan. Ottelu päättyi Viimsin 9-2-voittoon. Joukkokahakka syntyi ensimmäisen puoliajan toiseksi viimeisellä minuutilla tilanteessa 3-2.

Viron jalkapalloliiton kurinpitolautakunta aikoo tutkia Svetlovin toiminnan. Härdelli ja hänen viittoilu näkyy alla olevalta videolta.

Tapauksesta Suomessa ensimmäisenä uutisoi MTV Uutiset.