Yksi kaikkien aikojen suosituimmista nyrkkeilyotteluista on käyty: Kahden megatähden kamppailu päättyi todella kiistanalaisesti – Katso ottelun kohokohdat tästä

© Kuva: Getty Images
Suomen Cupissa Turun derby! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Kaliforniassa nähtiin viime yönä kahden supertähden kohtaaminen, kun KSI otti toistamiseen mittaa Logan Paulista viihdyttävässä Youtubettajien välisessä ottelussa.

KSI voitti ammattilaisiksi siirtyneiden ”nyrkkeilijöiden” kamppailun lopulta kiistanalaisella tavalla. Tuomarin rooli lopputuloksessa oli suuri.

Kolmannessa erässä KSI sai toimitettua iskun Paulin korvan taakse ja tämän seurauksena yhdysvaltalainen joutui polvistumaan hetkellisesti. Tuomari ei kuitenkaan nähnyt tätä maahanlyöntinä, vaikka siltä se vahvasti näytti.

Jo seuraavassa erässä Paul pudotti brittiottelijan oikealla kädellään. Paul kuitenkin iski vielä perään lyönnin KSI:n takaraivoon ja sai siitä käsittämättömästi kaksi miinuspistettä. Lisäksi KSI sai aikaa toipua lyönneistään parin minuutin verran. Tämän tuomion vuoksi KSI vei ottelun nimiinsä.

Ottelun tuomarit näkivät kamppailun seuraavasti: 56-55 Paul, 57-54 KSI ja 56-55 KSI.

Brittiläinen KSI Ja yhdysvaltalainen Paul ottelivat ensimmäisen kerran jo elokuussa 2018 Manchesterissa. Supersuosittu amatööriottelu päättyi tasapeliin. Sitä katsottiin maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa kertaa.

KSI:llä on yli 20 miljoonaa tilaajaa Youtubessa, 6,8 miljoonaa seuraajaa Instagramissa ja Twitteristä löytyy 5,1 miljoonaa seuraajaa. KSI on tehnyt myös musiikkia ja hänen kappaleitaan on kuunneltu yli 100 miljoonaa kertaa.

Vine-palvelun kautta julkisuuteen ponnahtaneella Paulilla on Youtubessa yli 20 miljoonaa tilaajaa, Instagramissa yli 16 miljoonaa seuraajaa ja Twitterissä 5 miljoonaa.

Suomen Cupissa Turun derby! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!